Ordinacija Medium.ba

Kompatibilnost muškarca Vodolije i žene Lava u seksu, ljubavi i životu

1 dionica Dijeli

Tweet

Pin

Ako ste u vezi ili izlazite s nekim, u početku može biti zastrašujuće znati da li vi imate sve što je potrebno da stvari budu dugoročne. Dobra ideja je da pogledate međusobne zvjezdane znakove da vidite da li ste kompatibilni jedno s drugim.

Ovdje gledamo kompatibilnost Vodolije i Lava da vidimo imaju li šanse da u svom životu imaju dugotrajnu vezu punu ljubavi. Konkretnije, posmatramo dobre i loše strane ovog uparivanja vagajući najbolje osobine svakog znaka kao i najgore. U zavisnosti od toga koliko je jaka svaka od osobina, ključna je za uspeh ove dve osobine. Osim toga, ključno je koliko dobro mogu razgovarati jedni s drugima kada njihove negativne osobine uzrokuju probleme među njima.

Prednosti Lava i Vodolije

Evo sjajnih poena i za Lava i za Vodoliju. Ako ovo uparivanje ima veliku težinu prema ovim prednostima, uparivanje ima velike šanse da bude dugotrajna veza puna ljubavi i sreće. To ne znači da veza nikada neće imati problema. Da bi veza mogla da prebrodi teška vremena, Vodolija i Lav će uvek morati da razgovaraju jedno sa drugim.

1. Ljubazni

Muškarac Vodolija je veoma ljubazno biće. Ovo je fantastična vijest za kompatibilnost muškarca Vodolije i žene Lava jer to znači da je veća vjerovatnoća da će Vodolija usrećiti Lava. Osim toga, ljubaznost je toliko pozitivna osobina svakoga da će vjerovatno privući bilo koji znak zvijezde, a posebno Lava. Oni vide ljubaznost kao jednu od najvažnijih karakteristika koje svako može imati, tako da je ovo ogromna prednost za sve muškarce Vodolije koji su zainteresovani za zabavljanje sa Lavom.

2. Lako

Muškarci Vodolije obično su jedan od najležernijih i najopuštenijih zvijezda koje postoje. Ovo je odlična vijest za svakog Lava koji želi Vodoliju u svom životu jer Lav može biti vrlo strastvena i intenzivna osoba. To znači da u ovom partnerstvu postoji sjajna ravnoteža koja svaki od znakova može održati na ravnom putu. Muškarcu Vodoliji će ponekad biti potrebna osoba koja će ih ohrabriti. Dok Lav možda treba da im partner povremeno kaže da se smire.

3. Društveni

Muškarac Vodolija i žena Lav mogu biti fantastično partnerstvo jer Lav će voljeti koliko Vodolija može biti društvena. Lav voli biti u društvu ljudi, ali ponekad može teško stupiti u interakciju s onima koje ne poznaje. Mogu se osjećati pomalo samosvjesno, ali Vodolijin društveni način života pomoći će im da se opuste. Ovo može učiniti da njihova veza izdrži test vremena jer će Lavu biti drago kako se osjećaju Vodolija.

4. Nezavisni

Oba znaka imaju tendenciju da budu veoma nezavisni ljudi. Ovo je odlična vijest za kompatibilnost muškarca Vodolije i Lava jer to znači da se nijedan neće ozlijediti ako nisu stalno u džepu jedno drugom. Žena Lav i muškarac Vodolija mogu srećno da provode vreme odvojeno jedno od drugog, a zatim da uživaju u međusobnom društvu, još više, kada se ponovo vrate zajedno. Možda zvuči kontraintuitivno, ali ovaj put razdvojenost može učiniti njihovu vezu jačom.

5. Karizmatičan

Žena Lav je veoma harizmatična osoba – uprkos tome što se oseća prilično stidljivo. Zato je imati Vodoliju oko sebe fantastično jer im daje samopouzdanje da puste da njihova ličnost zablista. Kada se osjećaju samopouzdano i opušteno, mogu biti tako šarmantni. Ovo je snažna privlačnost za Vodoliju i ključni je razlog zašto se ova veza može materijalizirati u ljubav. Osim toga, Vodoliji će se svidjeti kako se Lav sviđa mnogim drugim ljudima zbog njihove karizme i šarma. Vodolija će biti tako ponosna što je s Lavom, što zauzvrat pomaže kompatibilnosti muškarca Vodolije i žene Lava.

Nedostaci Lava i Vodolije

Evo nedostataka sa kojima će se muškarac Vodolija i žena Lav možda morati suočiti u zajedničkom životu. Da bi njihova veza potrajala, ove loše točke ili moraju biti neki od manjih dijelova njihovih ličnosti ili moraju biti u stanju razgovarati o problemima koje te negativne točke uzrokuju.

1. Jake volje

Možda jedna od najtežih stvari sa kojima će ova dinamika morati da se nosi je činjenica da je Vodolija tako jake volje. Ovo može otežati stvari jer to znači da muškarci Vodolije često mogu postati prilično tvrdoglavi. Biti u vezi sa osobom koja uvijek mora imati svoj način može biti teško za svakoga, a posebno za Lava koji je tako intenzivna i strastvena osoba. Dakle, to može biti uparivanje koje završava u mnogim raspravama.

2. Odvojena

Dok i muškarac Vodolija i žena Lav mogu biti nezavisna bića, problem sa Vodolijom i Lavom ponekad je u tome što Vodolija postaje previše nezavisna. To dovodi do toga da oni postaju odvojeni, što ne samo da može povrijediti ženu Lava, već ih i frustrirati. Opet, zahvaljujući toj strastvenoj prirodi, ovo može biti recept za mnoge argumente koje čak ni Vodolijina lagodna priroda ne može raspršiti.

3. Neodlučan

Osobina koja može iritirati Lava više od bilo koje druge u ličnosti Vodolije je predispozicija Vodolije da bude vrlo neodlučna. Kako je Lav tako intenzivan, jednostavno neće moći da shvate zašto Vodolija ne može uvijek donijeti brzu odluku. Realnost je da su Vodolije često neodlučne jer su u stanju sagledati stvari s dvije različite strane pa se zbune kako bi pronašli najbolji način djelovanja. Ponekad Lav može biti odličan partner za njih jer pomažu Vodoliji da donosi odluke u svom životu.

4. Ponosan

Nešto što može iznervirati Vodoliju je činjenica da je Lav poznat kao najponosniji od svih znakova zodijaka. Ovo može razbjesniti Vodoliju jer to znači da će Lav rijetko odustati u svađi kako bi sačuvao obraz. S obzirom na to da Vodolija, iako tvrdoglava, može sagledati stvari sa dvije strane, jednostavno neće shvatiti da ponos znači da Lav nikada ne može priznati da nije u pravu – čak ni prema ljubavi svog života.

loading...

5. Vatreni

Budući da je znak zvijezde koji simbolizira Lav, možda i ne čudi što su po prirodi vatreni lik. Ovo je ono s čim će se neki muškarci Vodolije boriti s obzirom na to koliko su opušteni u svom pristupu životu. Oni će se na miran način nositi sa mnogim pitanjima u svom životu i stoga će smatrati da je temperament koji se može naći u mnogim Lavovima veoma abrazivan. Međutim, ponekad se suprotnosti privlače i Vodoliji taj vatreni način može biti velika privlačnost.

FAQs

Šta muškarac Vodolija voli u ženi Lavu? Muškarac Vodolija voli da je žena Lav nezavisna poput njega i veoma harizmatična. Ovo se dopada njegovim društvenim načinima, ali isto tako cijeni da ga njena nezavisnost ne vezuje. Zašto Lava privlači Vodolija? Lav voli da je muškarac Vodolija neovisan kao ona. Međutim, privlači je i njegova ljubazna i ležerna ličnost zbog čega je zabavno biti u blizini. Voli da zna gde je sa njim i da je uverena da će on biti tu za nju kada zatreba. Da li se Vodolija i Lav dobro slažu? Vodolija i Lav mogu biti odličan spoj – sve dok njihovi plus poeni nadmašuju loše. To će u potpunosti zavisiti od toga šta svaki pojedinac ima kao najjače karakteristike u svojoj ličnosti. Ako imaju jake loše strane, oboje će morati mnogo da komuniciraju jedni s drugima kako bi riješili sve probleme koji se pojave. Može li se muškarac Vodolija zaljubiti u ženu Lava? Muškarac Vodolija i žena Lav lako se mogu zaljubiti jedno u drugo. Na strani muškarca Vodolije, on će se zaljubiti u njene srdačne načine koji su spojeni sa njenom hrabrom ličnošću. Kako se Vodolije ponašaju kada im se neko sviđa? Vodolija će biti stalna podrška osobi koja mu se sviđa – bilo romantično ili ne. Kada je u pitanju romansa, ako mu se neka osoba sviđa i privlače ga, on će biti promišljen i romantičan koliko može biti s njima na spojevima.

Sažetak

Veza muškarca Vodolije i žene Lava može biti ona koja je puna puno ljubavi i sreće. To je zahvaljujući tome što su mnoge njihove karakteristike ili dobra ravnoteža jedna za drugu ili su toliko slične da imaju mnogo zajedničkih stvari.

Problemi se javljaju kada su neke od loših tačaka jači elementi karaktera oba znaka. Međutim, parovi i dalje mogu izdržati test vremena ako su voljni biti otvoreni i iskreni u vezi s bilo kakvim problemima čim se pojave.

loading...

Petar Jovanović

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.