Ordinacija Medium.ba

Kompatibilnost muškarca Djevice i žene Škorpije (9 zamršenih karakteristika)

0 dionica Share

Tweet

Pin

Prije nego započnemo vezu s bilo kim, ponekad može biti pomalo zastrašujuće znati hoćemo li imati šansu za uspješno partnerstvo na duge staze. Međutim, možemo koristiti zvjezdane znakove kao način da procijenimo da li će veza funkcionirati.

Ovdje, u ovom članku, istražujemo kompatibilnost znakova Djevice i Škorpije i da li je to recept za ljubav. Osim toga, promatramo osobine znakova Škorpije i Djevice da vidimo da li ističu najbolje u drugom znaku. Konkretnije, posmatramo osobine koje se vide kod muškarca Djevice i žene Škorpije kako bismo utvrdili da li će ova dinamika rezultirati ljubavlju i vrlo kompatibilnom vezom.

Da li se Djevica i Škorpija dobro slažu?

Postoje i prednosti i nedostaci dinamike muškarca Djevice i žene Škorpije zbog kojih se ponekad mogu dobro slagati – posebno ako u tom specifičnom partnerstvu korisne osobine nadmašuju negativne poene. U nekim parovima muškarca Djevice i žene Škorpije, loše strane će nažalost biti jače od prednosti – to se svodi na to koje su karakteristike jače kod jedne žene Škorpije ili jednog muškarca Djevice kod druge.

Prednosti za muškarca Devicu i za ženu Škorpiju dinamičan

1. Muškarac Devica je ljubazan

Bez sumnje, jedna od najboljih karakteristika koja pomaže muškarcu Devici i ženi Škorpiji da se slože, a ponekad i da se zaljube, jeste činjenica da je muškarac Devica veoma ljubazan. To pomaže ženi Škorpiji da ga nađe privlačnim jer ga čini viteškim i podržavajućim. Osim toga, žena Škorpion će početi da se oseća kao da je visoko na listi prioriteta svog partnera zahvaljujući ljubaznosti muškarca Device.

2. Muškarac Devica je pouzdan

Još jedna osobina muškarca Device, koja se često zanemaruje zbog uzbudljivijih karakteristika, jeste činjenica da je pouzdan. Iako se na pouzdanost nikada prvo ne gleda kao na nešto što izaziva vatromet u novonastaloj vezi, pouzdanost definitivno može održati vezu i pomoći u učvršćivanju veze para. Što se tiče žena Škorpiona i muškaraca Device, žena Škorpion će uvek ceniti pouzdanost muškarca Device.

3. Muškarac Devica je strpljiv

Žene Škorpije ponekad mogu biti prilično vatreni karakteri. Međutim, kako je muškarac Djevica strpljiv – ali i ljubazan – to može pomoći u njihovoj dugoročnoj kompatibilnosti jer će muškarac Djevica biti u stanju da se nosi sa strastvenim izljevima žene Škorpije kada se dogode. Dok se drugi znakovi mogu uplašiti zbog takvog temperamenta, muškarac Devica je u stanju da se nosi s tim zbog svog beskrajnog strpljenja.

4. Žena Škorpija je odana

Ličnost žene Škorpije često se doživljava kao žestoka, što često može zasjeniti neke od njenih mekših osobina. Ono što pomaže muškarcu Djevici i ženi Škorpiji da se dinamično pretvore u ljubav je da je žena Škorpion vrlo odano biće. To znači da i ona, kao i Djevica, može biti partner od velike podrške koji u svakom trenutku poštuje želje svog partnera. Muškarac Devica to ne može a da ne ceni.

5. Žena Škorpija je iskrena

Često se iskrenost reklamira kao nešto što svi žele u vezi, ali se bore da ih održe. To nije slučaj sa ženama Škorpionima, koje su nevjerovatno iskrene i uvijek će se držati istine. Za muškarce Device, ovo je fantastična karakteristika jer to znači da uvek znaju gde su sa svojom devojkom Škorpijom.

Nedostaci za muškarca Djevicu i ženu Škorpiju dinamičan

1. Muškarac Devica je tvrdoglav

Nažalost, muškarac Devica povremeno može biti veoma tvrdoglava osoba, što ženu Škorpiju može da protrlja na pogrešan način. To je zbog njihove žestoke ličnosti što znači da ne cijene tvrdoglavost, posebno kada su tako iskreni. Međutim, ako momak Devica to može držati pod kontrolom, nema razloga zašto i dalje ne mogu usrećiti jedno drugo. Nadajmo se da će, s obzirom na iskrenu prirodu Škorpije, povremeno prozivati ​​svog dečka Djevicu da je tvrdoglav kako im njegova tvrdoglava priroda ne bi postala veći problem.

2. Muškarac Devica je veoma kritičan

Još jedna osobina sa kojom se žena Škorpija može boriti, uprkos svojoj iskrenosti, jeste činjenica da je momak Devica s vremena na vreme veoma kritičan. Nakon nekog vremena, žena Škorpion će to smatrati prilično neugodnim i može je iscrpiti – posebno ako je muškarac Devica vrlo negativna ili pesimistična osoba jer ova kritična osobina nadmašuje mnoge njegove dobre strane. Opet, budući da je žena Škorpion iskrena – ponekad gotovo do greške – možda će uspjeti prevladati kritičnu prirodu svog dečka Djevice govoreći mu da je njegovi kritični načini uznemiruju.

3. Žena Škorpija je ljubomorna

Ljubomora je osobina koja može povrijediti svaku vezu. Međutim, ljubomora žene Škorpije može se manifestirati na način koji je posebno problematičan za njen odnos s muškarcem Djevicom. To je zato što je veoma žestoka i zato će svom partneru dati do znanja kada je zbog njegovih postupaka ljubomorna. Međutim, budući da je ona tako lako ljubomorna, to može biti otežavajuće za Djevicu zbog njegovih prirodno pouzdanih načina. Njegov lik nije poznat po tome što je nevjeran i lako ga može povrijediti što njegova djevojka prerano donosi ljubomorne zaključke.

4. Žena Škorpija je ogorčena

Jedna osobina sa kojom se momak Devica često bori da održi sretnu vezu sa svojom devojkom Škorpijom su njeni ogorčeni načini. Iako oni možda nisu uvijek usmjereni na njega, on može naći njene gorke komentare, a njenu nesposobnost da jednostavno bude sretna za druge je teško podnijeti. Međutim, to se često može prevazići s obzirom na to da je i veoma strpljiv. Kao što je često slučaj, strpljenje je vrlina – ali ona je jako potrebna kada osoba može biti zamjerena na druge sreće veći dio vremena.

loading...

5. Žena Škorpija kontroliše

Za svakog dečka to je teška osobina ličnosti koju treba prevladati, ali jedno pitanje s kojim će momak Djevica morati da se nosi ako je ozbiljan u vezi sa ženom Škorpijom je činjenica da ona može biti toliko kontrolisana. To se često svodi na njenu ljubomoru, a kontrola svog dečka je jedan od načina na koji ona ponekad uspeva da zadrži ljubomoru pod kontrolom. Međutim, to ne olakšava suočavanje s tim. Kao i uvijek, strpljivi načini Djevice pomoći će da se izbore s tim, kao i njegova ljubaznost, ali to je svakako nešto čega treba biti svjestan prije nego što se upustite u vezu s ovom dinamikom.

FAQs

Da li se Djevica i Škorpija dobro slažu? Muškarac Devica i žena Škorpija mogu biti dobar spoj ako prednosti koje smo gore spomenuli nadmašuju loše strane. Ovo će zavisiti od toga šta određeni muškarac Devica i određena žena Škorpion imaju kao jake karakteristike karaktera. Zašto Djevicu privlači Škorpija? Muškarce Djevice privlače žene Škorpije jer ne samo da su jedan od najseksi znakova Zodijaka, već su i vrlo odane i poštene žene. Ovo je fantastična osnova za vezu, zajedno sa snažnom fizičkom željom koju izaziva njihov izgled. Mogu li se Djevica i Škorpija vjenčati? Što se tiče kompatibilnosti Škorpije i Djevice, sva je prilika da ova dinamika može rezultirati šetnjom niz prolaz i vrlo uspješnim brakom. Iako će morati da rade na stvarima kako bi se osiguralo da stvari poput ljubomore i tvrdoglavosti ne uzrokuju dugoročne probleme, oni mogu imati vrlo dugotrajnu vezu punu ljubavi. Kako Device vide Škorpije? Djevice vide Škorpije kao veoma privlačan znak koji ima magnetsku ličnost. Hemija između njih može biti visoka i često će se Djevica često prvo zaljubiti u Škorpiju zahvaljujući Škorpijinoj ličnosti koja više ‘pogledaj me’. Za koji znak treba da se uda Škorpija? Mnogi astrolozi često zagovaraju da se Škorpije udaju za Ribe jer su vodeni znak. Drugi vodeni znak je Rak i mogu se dobro slagati. Međutim, Škorpija i Djevica se ponekad mogu jako dobro slagati, toliko da to može rezultirati ljubavlju i vezom.

Bottom Line

Ova dinamika može funkcionirati u smislu kompatibilnosti i ova dva znaka se definitivno mogu zaljubiti. Njihova veza može ići na daljinu i biti veoma srećna. Uspjeh ove dinamike će se oslanjati na to da će oba partnera biti u mogućnosti da međusobno komuniciraju otvoreno. Dok će Škorpija imati tendenciju da malo više govori svoje mišljenje, ona će morati da nauči da to čini na način koji je taktičan. Takođe će morati da zapamti da ne prenagljuje sa ljubomornim zaključcima sve vreme. Isto se može reći i za kritične načine Device – moraće da zapamti da će njegovoj devojci uvek biti pri srcu samo njegov najbolji interes.

Ako oba znaka to uspiju, nema apsolutno nikakvog problema da se ovo dvoje zaljube i ostanu zaljubljeni do kraja života.

loading...

Petar Jovanović

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.