Ordinacija Medium.ba

Kako uhvatiti nekoga kako vara na Snapchatu?

56 dionica Dio

Tweet

Pin

Da li ste zabrinuti da se vaš partner petlja sa drugom ženom na Snapchatu?

Čini li vas sumnjivim njegovo ponašanje na Snapchatu?

Mislite li da on koristi ovu aplikaciju da se približi drugoj ženi?

Ako je tako, čitajte dalje jer ovaj vodič otkriva znakove koji pokazuju da muškarac nije spreman na Snapchat.

Međutim, prije nego što pređemo na ovaj vodič, želim da vas obavijestim o ovom moćnom, ali diskretnom alatu za provjeru pozadine na mreži.

Ovaj alat će vam pomoći da saznate da li vaš partner koristi online aplikacije da vas vara.

Sa samo nekoliko njegovih ličnih podataka, ovaj alat može prikupiti mnoštvo podataka o njegovim nedavnim komunikacijama, što vam omogućava da ga potencijalno uhvatite na djelu.

Pokazat će vam koje je aplikacije za pametne telefone preuzeo, s kim je često komunicirao, plus njegovu historiju s drugim online uslugama.

Ako vas je varao, ovaj alat će obično pružiti dokaze za to.

Najbolje od svega, potpuno je diskretno. Nema načina da otkrije da ste ga njuškali.

Ipak, donji vodič će vam pomoći da shvatite da li se zbližio s drugom ženom na Snapchatu.

Kako uhvatiti nekoga kako vara na Snapchatu

Ako pokušavate uhvatiti nekoga kako vara na Snapchatu, onda postoje neke stvari na koje možete paziti. Međutim, ako mislite da vas vaš supružnik možda vara s nekim drugim i koristi aplikaciju Snapchat kao sredstvo za to, onda je važno da imate dokaz i da znate sigurno prije nego što ga optužite.

Uvjerite se da sigurno znate da vas vara prije nego što ga optužite za bilo šta. Ako pokušavate uhvatiti supružnika koji vas vara, onda budite sigurni da znate da vam je nevjeran s drugom osobom. Ako lažno optužite svog partnera da vas vara, ionako možete rizikovati da uništite i raskinete svoju vezu.

Ako ste zabrinuti da vam je partner možda nevjeran, možda bi bilo od pomoći da obratite pažnju na njegove navike na društvenim mrežama. Međutim, ako nemate drugog razloga za brigu, njegove medijske navike možda neće ništa značiti. Ako ste primijetili druge promjene u njegovom ponašanju koje upućuju na njegovu prevaru, možda imate razloga za brigu.

1. Ima brzu traku s nekim drugim

Ako vaš partner ima dugu vezu s drugom osobom koju ne poznajete, to može biti razlog da se brinete da se nešto dešava. Snap Streak nastaje kada dva korisnika u aplikaciji Snapchat šalju jedan drugom video zapise ili fotografije svaki dan najmanje tri uzastopna dana, to se zove Snap Streak.

Ako vaš partner daje prednost Snapchatu i šalje više snimaka određenoj osobi nego bilo kome drugom, onda je možda supružnik koji vara. Ovo je posebno tačno ako ne znate ko je ta osoba, a ona odbija da vam kaže s kim razgovara na Snapchatu. Međutim, ako poznajete ovu osobu i ona se ne brani, možda vas i ne vara.

Međutim, ako on koristi Snapchat da pošalje poruku ovoj osobi, a njegovo ponašanje se promijenilo i u drugim aspektima vaše veze, onda možda vara. Snapchat je posebno koristan ako osoba želi slati tajne poruke jer vam aplikacija Snapchat omogućava slanje poruka koje nestaju nekoliko sekundi nakon što su primljene.

2. Njegova karta pokazuje čudno ponašanje

Snapchat mapa je tehnologija aplikacije Snapchata. Omogućava korisnicima Snapchata da saznaju gdje se u bilo kojem trenutku nalaze njihovi Snapchat prijatelji na mapi. Možete vidjeti lokaciju osobe na Snapchat mapi samo ako vam je dozvolila da vidite njenu lokaciju. Ako vaš partner ne dijeli svoju lokaciju s vama u aplikaciji, možda imate razloga za brigu.

Međutim, ako ga zamolite da podijeli svoju Snapchat Map lokaciju s vama, onda bi ovo mogao biti način da vam pomogne da prestanete brinuti da će on varati. Kao da s vama dijeli svoju lokaciju na Snapchatu, onda vjerojatno nema šta kriti od vas. Da vas je varao, vjerovatno ne bi tako lako podijelio ovu informaciju s vama.

Obratite pažnju na to da li vaš partner dijeli svoju Snapchat lokaciju s vama ili ne. Ako ni sa kim ne dijeli svoju lokaciju, vjerovatno nema razloga za brigu, on vjerojatno jednostavno ne voli da daje ove informacije na internetu. Međutim, ako se čini kao da to dijeli sa svima ostalima, samo ne s vama, možda vara Snapchat.

Ako jedan od njegovih Snapchat kontakata ima poseban emoji pored svog imena, to je znak da mu je ta osoba važna. Ako ne poznajete ovu osobu ili se ona brani kada je pitate ko je, onda možda pokušava nešto da sakrije od vas. Emotikoni na Snapchatu označavaju ljude s kojima osoba najviše kontaktira, tako da to može biti znak da se nešto događa.

loading...

FAQs

Možete li uhvatiti nekoga kako vara na Snapchatu? Ako sumnjate da vam je partner možda nevjeran, možda bi bilo od pomoći da obratite pažnju na aplikacije na njegovom telefonu i općenito na njegove navike na društvenim mrežama. Ako su se ova ponašanja nedavno promijenila bez ikakvog razloga, to može ukazivati ​​na to da vaš partner koristi svoj telefon da vara. Šta se Snapchat koristi za varanje? Snapchat je telefonska aplikacija koja može biti korisna osobi koja vara. Aplikacija omogućava slanje poruka drugoj osobi koje nestanu nekoliko sekundi nakon otvaranja. Ovo može biti korisno osobi koja vara svog partnera jer ove poruke ne ostaju dugo u aplikaciji. Kako znate da li neko ima više Snapchat-a? Ne postoji pravi način da saznate da li neko ima više Snapchat-a. Ako sumnjate da vaš partner ima više Snapchat naloga na svom telefonu, pokušajte pretražiti njegovo ime na Snapchatu. Međutim, ako ste u vezi, trebali biste imati dovoljno otvorene komunikacije da razgovarate o takvim stvarima, inače vjerovatno ne biste trebali biti zajedno. Da li je to kao da vadite zube da ga naterate da provodi vreme sa vama?

Ključ za rješavanje je razumijevanje muškaraca na mnogo dubljem emocionalnom nivou. Faktor broj 1 koji uzrokuje da se muškarci ovako ponašaju zapravo je relativno lako promijeniti uz nekoliko suptilnih stvari koje mu možete reći. Pogledajte ovaj besplatni video koji objašnjava kako možete postati njegov prioritet! Možete li besplatno špijunirati Snapchat? Možda postoje načini da špijunirate Snapchat, međutim, ako ste zabrinuti da vam je supružnik nevjeran, obratite pažnju na njihovo ponašanje jer je to najlakši način da kažete da vara ako ga dovoljno dobro poznajete. Ako odjednom sve svoje vrijeme provodi na jednoj od aplikacija na svom telefonu i brani se zbog toga, možda vara. Kako uhvatiti varalicu? Važno je ako pokušavate da uhvatite varalicu da, prije svega, sigurno znate da vam je nevjeran. Ako lažno optužite osobu da vas vara, a za to nemate dokaze ili ne znate pouzdano, onda možete riskirati da uništite ili raskinete svoju vezu.

na kraju,

Ako ste zabrinuti da vas partner vara ili vam je nevjeran, možda bi bilo od pomoći da obratite pažnju na to da li on sve svoje vrijeme provodi na nekoj od aplikacija na svom telefonu. Ako je to istina i on se nedavno ponašao drugačije na druge načine, onda možda vara.

Javite nam šta mislite u komentarima i ne zaboravite podijeliti ovaj članak!

loading...

Petar Jovanović

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.