Ordinacija Medium.ba

Kako se zabiti – 17 savjeta koji stvarno rade

0 dionica Share

Tweet

Pin

Ako pokušavate da se pozabavite, želite da budete sigurni da izgleda realno. Stariji dani traženja nastavka za usisivač su davno prošli! (One ionako ne izgledaju realno.) Umjesto toga, provjerite ove zagarantovane metode kako biste stvorili štucavicu realnog izgleda.

Šta je hiki?

Ščepljenje je rezultat slomljenih krvnih sudova. Što duže osoba siše to područje, više krvnih sudova puca. Zbog toga neki štucavi počinju kao crvenkaste boje, a zatim mogu dobiti tamno ljubičastu boju. Što duže osoba sisa kožu, tamnije će se pojaviti štucanje. Škaci se takođe obično nazivaju ljubavnim ugrizima.

Kako sebi dati štucanje

Ove metode će vam pomoći da napravite savršenu štukaturu i nije vam potrebna druga osoba da biste to učinili! (Iako će to znatno olakšati)

1. Usisivač

Iako je ova metoda malo zastarjela, još uvijek funkcionira. Koristite mali dodatak. Zatim kreirajte nekoliko malih štipaljki, ali ih povežite. To može učiniti da ima realističan izgled umjesto savršenog kruga. Zapamtite, većina ovih ljubavnih znakova je izduženog oblika, baš kao i oblik nečijih usta.

2. Cupping

Ova metoda uključuje korištenje nečega što usisava i vašu kožu. Jedina mana je što može stvoriti savršeni krug koji izgleda lažno. Ipak, možete učiniti isto što radite s drugim metodama i napraviti više od jednog štucanja za realističan izgled.

3. Koristite bocu sode

Korištenje boce sode je jednostavno i efikasno. Da biste to učinili, koristite praznu bocu od 2 litre. Stisnite bocu oko sredine. Pustite malu količinu vazduha, ali ne previše. Zatim, nastavite da ga držite ovako dok stavite krug na vrat. Konačno, pusti. Ovo će stvoriti usis potrebnu da izgleda kao da imate ljubavni ugriz.

4. Paleta sjenila

Da biste koristili sjenilo za stvaranje štukature, važno je koristiti prave boje. Trebali biste koristiti tamnocrvenu, ljubičastu i plavu. Možda ćete morati koristiti više od jedne palete sjenila da pronađete sve boje koje su vam potrebne.

Zatim primijenite boje ovim redoslijedom: crvena, ljubičasta i plava. Morat ćete koristiti više crvene, malu količinu ljubičaste i samo prstohvat plave. Previše plave i ljubičaste učiniće da izgleda kao modrica, a ne kao štucavica. Ako vam je boja kože tamnija, morat ćete koristiti tamnije boje kako biste bili sigurni da će se pojaviti na vašoj koži.

5. Ostala šminka

Niste ograničeni na sjenilo! Može se koristiti bilo koji proizvod koji je siguran za nanošenje na kožu ili područje vrata. Ovo uključuje rumenilo, itd. Takođe možete koristiti puder ili drugu šminku za prekrivanje da biste “pokrili” dijelove štukature kako biste dobili realističniji oblik.

6. Obavezno postavite šminku

Sprej za fiksiranje može biti malo skup i možda ga nećete imati pri ruci. Kada ne možete koristiti sprej za postavljanje šminke za lažni štucav, odlučite se za lak za kosu! Naprskajte fini sloj na kožu kako biste bili sigurni da se vaš štucav ne trlja po vašoj odjeći.

7. Spalite se peglom za kosu

Ja sam se lično opekao peglom za kovrdžanje, i izgleda baš kao da ti je neko podmetnuo vrat. Kako bi izgledao kao pravi štucav, opečite se nekoliko puta kako biste dobili savršen oblik. Jedno vrijeme neće učiniti da izgleda tako realistično koliko želite. Imajte na umu da je ovo opekotina i da će boljeti. Može i ožiljak. Ako vas ovo plaši, pokušajte s nekim od navedenih načina.

8. Uvijek koristite ogledalo

Želite da stavite svoj pečat na savršeno mjesto, a to je obično strana vrata ili drugo vidljivo područje. Obavezno koristite ogledalo kako biste izbjegli da ga slučajno stavite na nezgodno mjesto, poput prednjeg dijela vrata.

Pročitajte također: Najboljih 25 izgovora za štucave

9. Pravi hiki solo stil

Ako želite da naučite kako da date štucanje, davanje sebi jedan je odličan način da naučite! Možete naučiti kako da štucate tako što ćete sisati bilo gdje što možete dohvatiti ustima. To može biti vaša ruka, noga, itd. Zapamtite, ljubavni ugriz je rezultat slomljenih krvnih sudova ispod kože.

10. Uštipnite kožu STVARNO jako

Ako dovoljno jako uštinete kožu, završit ćete sa štucanjem. To je zato što je štucanje isto što i modrica. Kada nanesete modrice na koži, dobijete štucanje. Ako vam se čini da ne možete da ga uštinete dovoljno snažno, možda ćete morati da uvrnete kožu da biste napravili ljubavni ugriz. Zapamtite da što teže to radite, to će više modrica. Pazite da umjesto toga ne dobijete plavu modricu!

11. Koristite četkicu za zube da biste je posvijetlili

Ako vam štucavica previše liči na modricu, morate poduzeti neke korake da je posvijetlite kako bi više ličila na štucavicu. Jedna metoda je korištenje četkice za zube. Nježno očetkajte čekinje preko kože prema vanjskoj strani štukavice. Ovo može olakšati štucavicu kako biste bili sigurni da ne liči previše na modricu.

12. Pronađite partnera

Najlakši način da dobijete štucanje na vratu je da vam se neko drugi zaglavi na koži. Škakači uvijek izgledaju stvarno kada su, u stvari, stvarni! Pitati dečka ili devojku da li mogu da urade posao je daleko najlakše i najsmešnije. Ako ste slobodni, razmislite o tome da pitate svog najboljeg prijatelja.

13. Napravite više od jednog štucanja da bi izgledalo stvarno

Ako upotrijebite bocu da napravite štucavicu, to će biti savršen mali krug. Međutim, ako napravite dva tik jedan pored drugog, to će stvoriti duži oblik. Ovo može učiniti da izgleda realističnije. Ako imate štucave na vratu, želite da izgledaju realno.

14. Potrebno je više truda da se štucavi pokažu na tamnijoj koži

Što je tamnije, to je više potrebno da se oznaka pojavi. To znači tamniju šminku, jače sisanje na vratu itd. Ipak, pokušajte ne pretjerati!

15. Ne zaboravite izbjegavati vodu

loading...

Ako planirate koristiti masku ili sjenilo, ne zaboravite izbjegavati vodu. Također morate biti na oprezu za bilo koga ko bi to pokušao obrisati pljuvačkom iz šale. Najbolje je da ne dozvolite nikome da vam dira vrat.

16. Upamtite da mogu potrajati sedmice dok štucavi ne zacijele

Prije nego što krenete putem pucanja krvnih sudova, imajte na umu da mogu potrajati sedmice da se oni zacijele. Uvjerite se da ste spremni za takvu vrstu obaveze.

17. Praksa čini savršenim

Nemojte hvatati sjenilo misleći da ćete napraviti savršeno za deset minuta prije nego što izađete. Pobrinite se da ostavite dovoljno vremena da sve bude kako treba. Možda će trebati neko vrijeme da naučite kako pravilno spojiti boje.

FAQs

Gdje je najbolje mjesto za štucanje? Mjesto je na vašem vratu ili grudima. Ovo su najčešća mjesta na kojima ljudi ostavljaju šoping, pa će izgledati realnije ostaviti ih tamo. Izbjegavajte neugodna mjesta, poput ruke ili noge, čak i ako ih možete dohvatiti ustima. Ova mjesta su dobra samo ako vježbate. Kako sebi dati štucanje po prvi put? Da biste dobili štucanje, jednostavno napravite pečat ustima i sišite. Može potrajati petnaestak sekundi. Što jače sišete, brže će se formirati trag štucanja. Možete praviti pauze. Jednostavno sišite po deset sekundi da biste odredili koliko je potrebno. Da li je to kao da vadite zube da ga naterate da provodi vreme sa vama?

Ključ za rješavanje je razumijevanje muškaraca na mnogo dubljem emocionalnom nivou. Faktor broj 1 koji uzrokuje da se muškarci ovako ponašaju zapravo je relativno lako promijeniti uz nekoliko suptilnih stvari koje mu možete reći. Pogledajte ovaj besplatni video koji objašnjava kako možete postati njegov prioritet! Koliko vremena je potrebno da se štucate? Potrebno je 15-20 sekundi. Ovo je sa stalnim sisanjem. Ako vam je stalno sisanje neugodno, radite to u intervalima od deset sekundi. Zapamtite, što jače sišete kožu, brže će se formirati trag. Može proći 10-20 sekundi da se pojavi nakon što završite sa sisanjem. Boli li štucanje? Ponekad. Ako osoba jako siše kožu ili slučajno siše kožu između zuba, to zaista boli. Kada osoba ne sisa jako, potrebno joj je više vremena da ostavi štucavicu, ali ne boli. Zašto momci daju šljuke? Momci daju šice da obilježe svoju teritoriju. To je tako da drugi momci sada kada već imate muškarca. Neki muškarci bi ih slučajno mogli ostaviti usred strastvene sesije u spavaćoj sobi. To su obično slučajno, pogotovo ako djevojka voli kada joj siše vrat.

Zaključak

Da li ste ikada ranije pokušali da se nabacite? Koja metoda vam je najbolje funkcionisala?

loading...

Petar Jovanović

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.