Ordinacija Medium.ba

Kako dobiti temperaturu i lažno se razboliti?

Pročitajte odricanje od odgovornosti na dnu.

Jeste li ikad razmišljali o tome da se pretvarate da ste bolesni dan ili dva samo kako biste imali malo slobodnog vremena? 

Ovdje ćete pročitati kako lažirati bolest i to na uvjerljiv način, definitivno morate raditi na tome da biste izazvali neke od simptoma, jer ćete na ovaj način biti uvjerljiviji.

Neki od najčešćih simptoma bolesti su temperatura, kašalj, kihanje, znojenje, gubitak apetita, promuklost, glavobolja i tako dalje … Evo kako steći neke ili sve ove simptome.

Dok groznica može biti gadno iskustvo, svi je ne mrze. To se posebno odnosi na neke ljude koji imaju gomilu radnih obaveza, pa ne žele iduće jutro ići na posao. Ispod je nekoliko koraka o tome kako se razboljeti i izbjeći odlazak na posao ili u školu.

Kako dobiti groznicu i temperaturu

Izjava o odricanju odgovornosti : Nemojte pretjerivati ​​s glupim stvarima, jer to može nanijeti veliku štetu i ne preuzimamo odgovornost. Budite pametni, vodite računa o svom zdravlju.

  1. Više puta pijte ledenu vodu
  2. Ne jedite ništa – postite
  3. Umorite se radeći neke vježbe izvan svojih mogućnosti
  4. Kupajte se u hladnoj vodi, nemojte sušiti glavu i kosu i sjedite na zraku ili na otvorenom, s minimalnom količinom odjeće na tijelu. Ponovite ovo 2-3 puta
  5. Ne spavajte koliko god je moguće – lezite na otvorenu terasu, uz minimalnu odjeće ili sa mokrom odjećom.
  6. Pojedite sirov krompir (bolje ne, može biti opasno)
  7. Pojedite malo zubne paste (bolje nemojte, može biti opasno)
  8. Moli se Bogu da ispuni tvoju želju da dobiješ groznicu.

Kašalj

Za lažiranje kašlja pred šefom, supružnikom ili ako ste student pred roditeljima, na to se morate pripremiti u danima unaprijed. Ako ste pušač, dvostruko više pušite cigarete u najkraćem roku. Moramo napomenuti da to može narušiti vaše zdravlje jer je pušenje inače štetno za tijelo. 

Ako ste student, nekoliko dana pijte što više hladnih napitaka, posebno nakon vježbanja kada je tijelo već zagrijano. Na ovaj način ćete najvjerojatnije uzrokovati nekoliko simptoma (vrućica, grlobolja, promuklost …), ali sigurno ćete osigurati poznati kašalj zbog bolesti.

Naravno, ako ste izvrstan glumac, lako možete riješiti taj kašalj i izbjeći oštećenje zdravlja kako biste postigli svoj cilj. Ovo je najbolja opcija – odglumite.

Lažna glavobolja

Najlakše je lažno otkriti glavobolju jer ne postoji način da se provjeri je li to tako ili se pretvaraš. S obzirom na činjenicu da je lako lažirati glavobolju, čak ni ne morate zapravo uzrokovati glavobolju, i iskreno, ne znamo ni kako je dobiti. Ako je potrebno, provedite neko vrijeme bez vode ili nešto slično, ali nepotrebno je to činiti sebi.

Da biste lažirali glavobolju, morate lažirati i preosjetljivost na svjetlost i vanjske faktore. Riješite se boli i rano odlazite u krevet, naravno prije toga, provjerite jeste li uvjerili sve da sutra niste u mogućnosti ići na posao ili u školu.

Gubitak apetita

Ovo je ujedno i jedan od glavnih simptoma koji moraju biti popraćeni svim ostalim simptomima kako bi se uspješno lažirala prehlada, groznica i bolest. Jednostavno odbijte sve što vam nude da pojedete, jer sigurno ćete uhvatiti trenutak za zalogaj ako ne možete izdržati glad, ali naravno, pazeći da pred drugima pokažete potpuni nedostatak interesa za hranu.

loading...

Promuklost

Za promukli glas, najbolje je da noć prije odete na zabavu gdje ćete cijelu noć glasno pjevati, pa ćete sljedeći dan imati potpuno hrapav glas.

Ovi bi vam savjeti trebali pomoći da izbjegnete dan na poslu ili u školi, ali trebali biste znati ako idete predaleko sa svim tim, možete biti bolesni još nekoliko dana, a to sigurno nije dobro.

Izjava o odricanju odgovornosti: Informacije sadržane na ovoj web stranici namijenjene su samo općem znanju i nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet ili liječenje za specifična zdravstvena stanja. Posavjetujte se s pružateljem zdravstvenih usluga u vezi bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa vašim stanjem.

loading...

Add comment

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.