Ordinacija Medium.ba

13 stvari koje muškarac Djevica voli i ne voli u ženi

0 dionica Share

Tweet

Pin

Da li se nadate da ćete izlaziti sa seksi muškarcem Devicom?

Možda se već zabavljate s jednim i želite ga bolje razumjeti?

Možda STE muškarac Devica i želite da razumete svoj znak?

U svakom slučaju, ovo je članak za koji sam siguran da će vam biti nevjerovatno koristan.

Otkriva najčešće simpatije i antipatije kod žena među muškarcima Djevicama.

Međutim, prije nego što zaronimo u ove liste, imam priču koju moram pažljivo pregledati.

Nedavno sam dosta vremena posvetio proučavanju malo poznatog dijela muške psihologije, koji ima snažan utjecaj na njihovu privlačnost prema suprotnom spolu.

Kada žena shvati kako da aktivira ovaj primarni dio muškog uma, često poznat kao ‘Instinkt heroja’, ona može pokrenuti intenzivna i trajna osjećanja romantične želje u njemu.

Ovo je moćnije i dosljednije od bilo čega što možete razumjeti o utjecaju astrologije na naše ličnosti.

Kako da znam? Zato što sam odvojio vreme da dostignem nivo majstorstva aktiviranja muškog herojskog instinkta’ – i želeo bih da vam kažem više o tome kako sam to uradio. Dakle, kliknite da pročitate moj lični dnevnik mog putovanja razumevajući ovaj važan psihološki okidač.

Nije se samo moj romantični život promijenio nakon što sam naučio ovu vještinu. Čula sam od mnogih žena koje su imale slična iskustva.

Međutim, ako vas samo zanimaju savjeti vezani za Djevice, slobodno pomaknite dolje na moje liste o tome šta muškarci Djevice najviše vole u suprotnom spolu.

Savršena žena za muškarca Devicu: Šta muškarac Devica voli i ne voli u ženi

Ako ste se nedavno zaljubili u muškarca Devicu, verovatno pokušavate da shvatite šta tačno ovaj zvjezdani znak voli, a šta ne u partneru. Zapamtite da niko nije savršen i da ne morate tačno da se podudarate sa ovim kvalitetima ili karakteristikama ako pokušavate da uhvatite muškarca Devicu, ali to vam može pomoći da ga malo bolje upoznate.

Postoje određene karakteristike i tipovi ličnosti koje muškarci Djevice vole i neki drugi s kojima se ne slažu baš najbolje. Ovo znanje može vam pomoći kada se zabavljate ili pokušavate bolje upoznati tipa Djevice. Ove kvalitete mogu uključivati ​​udobnost, sigurnost i razumijevanje. Budite svjesni toga ako se nadate vezi sa mladićem Devicom.

Ako vam se sviđa muškarac Devica i želite da mu se dopadate, možda pokušavate da učinite sve što možete da osigurate da vas privlači i da mu se sviđa vaša ličnost. Iako nije dobra ideja da se ponašate lažno ili sakrivate svoju pravu ličnost, ovo znanje vam može pomoći da ga malo bolje razumete, ali imajte tu činjenicu na umu u isto vreme.

Nastavite čitati kako biste saznali šta muškarac Djevica voli, a šta ne voli kod potencijalnog partnera…

1. Utješna priroda

Jedna od glavnih stvari koje ovaj horoskopski znak traži u partneru ili u vezi. Kada traži ljubav sa ženom, muškarac Devica će uvek tražiti nekoga ko će ga noću držati uz sebe i dati mu do znanja da će sve biti u redu, ma koliko život bio težak. Možda se ne osjeća potpuno sigurnim u sebe i želi da mu neko pomogne kroz ove probleme.

2. Poverenje

Zaljubljeni muškarac Devica će sigurno želeti da zna da može u potpunosti da veruje ženi sa kojom je u vezi. Ako ne može da joj kaže sve što mu je na umu bez brige da će biti osuđen, neće videti budućnost sa ovom osobom. Može se osjećati nesigurno u sebe i željet će vjerovati nekome prije nego što im se zaista otvori.

3. Emocionalni

Muškarac Devica traži ženu sa kojom se može zaista povezati na duboko emotivnom nivou. On je jedan od znakova zodijaka koji zaista uživaju u ovoj dubokoj vezi. Neće provesti ostatak života s nekim osim ako ne zna da se na ovaj način povezuju. Tek kada razvije emocionalnu vezu, počeće da stvara i fizičku vezu.

4. Tolerantna

Voljeti muškarca Devicu znači biti tolerantan. Muškarci Device znaju da imaju svoje probleme, ali takođe znaju da niko nije savršen. Želi nekoga ko je tolerantan i razumije njegovu volju za slobodom čak i kada je s nekim u ozbiljnoj vezi. On ne želi da bude vezan niti da zbog bilo koga mora potpuno promijeniti svoj život.

Uvek traži ženu koja ima sposobnost da sagleda njegove mane i voli ga, umesto toga, zbog onoga ko on zaista jeste duboko u sebi. Zna da ima mnogo problema, ali želi nekoga ko će ga prihvatiti zbog svega što jeste. Želi nekoga utješne i neosuđujuće prirode koji će mu pomoći u teškim dijelovima života.

5. Mirno

Muškarac Devica će tražiti mirnu ženu koja nema problem da on ima malo slobode u njihovom partnerstvu. Teško će razviti partnerstvo sa nekim ko ga guši ili ne prihvata njegovu potrebu za slobodom. Često mu je teško napraviti promjene u svom životu i trebat će mu vremena da se prilagodi novom partnerstvu i svemu što ono nosi sa sobom.

6. Komunikacija

Što se tiče svake veze, kada ste u partnerstvu sa Devicom, važno je ceniti potrebu za komunikacijom. Muškarac Devica će verovatno skrivati ​​svoja osećanja sve dok ne sazna da zaista može nekome da veruje. Međutim, jaka komunikacija je važna za održavanje vaše jake veze i ravnoteže i harmonije vašeg partnerstva.

7. Slušalac

Muškarac Devica će želeti da bude u vezi sa nekim ko ga zaista sluša. Želi da zna da se čuje. Često može da pati od mnogo problema i zbog toga mu je teško pustiti ljude unutra, ali kada to učini, želiće da zna da se čuje.

Da li je to kao da vadite zube da ga naterate da provodi vreme sa vama?

Ključ za rješavanje je razumijevanje muškaraca na mnogo dubljem emocionalnom nivou. Faktor broj 1 koji uzrokuje da se muškarci ovako ponašaju zapravo je relativno lako promijeniti uz nekoliko suptilnih stvari koje mu možete reći. Pogledajte ovaj besplatni video koji objašnjava kako možete postati njegov prioritet!

8. Razumijevanje

Muškarac Devica se nada da će pronaći ženu koja je u stanju da ga razume. Želeće da ona zna šta misli čak i pre nego što joj kaže. Voleće da bude sa ženom koja je u stanju da razume njegove najdublje i najsloženije emocije.

9. Pouzdan

Djevice traže pouzdane ljubavne partnere. Žele da budu sa nekim u koga mogu da veruju da će uvek biti tu za njih šta god da im se desi. On će se skrasiti samo sa ženom za koju zna da će uvijek biti tu za njega.

10. Pacijent

Muškarac Devica često može imati poteškoća u donošenju odluka o svom životu, pa mu je potreban neko ko će biti strpljiv sa njim. On želi nekoga ko će donositi sigurnije odluke o njenom životu koje će uravnotežiti njegovu nepromišljeniju stranu.

loading...

11. Ljubazan

Muškarac Devica želi ženu koja će se brinuti o njemu i biti ljubazna prema njemu. Svaki dan želi da zna koliko ga partner voli.

12. Stabilno

Muškarci Djevice često mogu osjetiti nestabilnost u svom životu. Potreban mu je neko ko će pružiti stabilizirajuću snagu i donijeti ravnotežu.

13. Intelektualac

Muškarac Devica uživa u vezi sa horoskopskim znacima koji su inteligentni i koji mogu razgovarati s njim na način koji zaista testira njegov um. Ne voli male razgovore i brzo će napredovati do dubljih i filozofskih tema. Voleće da priča o svemu sve dok je žena koja je pored njega otvorena za iste stvari.

FAQs

Šta muškarac Devica voli u ženi? Muškarac Devica često traži ženu koja je u stanju da ga uteši i pruži sigurnost u vezi. Ovaj horoskopski znak će želeti nekoga ko može da ga podrži i brine o njemu kada prolazi kroz težak period u životu. Želeće da zna da je ona uvek tu za njega šta god da se desi. Ovo je jedna od glavnih stvari koje će tražiti u ljubavi. Šta Device rade kada im se neko sviđa? Kada se Djevicama sviđa neko, poželeće da se povežu sa njima na zaista dubokom emotivnom nivou. Željeće da brzo pređe na razgovore o filozofskim i političkim temama. Međutim, muškarac Devica će se istinski otvoriti samo nekome za koga zna da zaista može da veruje. Može biti pomalo nesiguran i pustit će osobu unutra samo ako mu se zaista sviđa. Koje su slabosti Device? Često se zna da su Djevice među nesigurnim horoskopskim znakovima. Neće se otvoriti nekome osim ako ne zna da mu može vjerovati zbog ovog nedostatka povjerenja u sebe. Trebaće mu neko ko je u stanju da ga prihvati za sve njegove mane. Mora da zna da je voljen zbog svega u vezi sa njim i uprkos njegovim problemima. Kako znaš da li te muškarac Devica zaista voli? Ako se muškarcu Devici zaista sviđate, on će vam se otvoriti i početi da se povezuje s vama na dubljem i emotivnijem nivou. Neće komunicirati na ovaj način ni sa kim ko mu se baš i ne sviđa. Obratite pažnju na to da li se trudi da sazna više o vama i da otkrije šta vas zanima. Šta Device smatraju privlačnim? Device, smatrajte da je privlačno kada su ljudi u stanju da slušaju i razumeju. Djevice privlače žene koje će im pružiti udobnost i sigurnost kada život postane težak. On pati od mnogo nesigurnosti pa će želeti da zna da je voljen zbog svih njegovih mana. Voli da dijeli dubok i otvoren filozofski razgovor sa intelektualnom osobom.

Da sumiramo…

Bilo da izlazite sa muškarcem Devicom ili ste zaljubljeni u njega, korisno je znati šta voli i šta ne voli u ljubavi. Djevice će od partnera tražiti udobnost i sigurnost, kao i pouzdanost i strpljenje. Iako nije dobra ideja mijenjati svoju ličnost za bilo koga, bez obzira koliko vam se sviđa ili vas privlače, imajte ove stvari na umu kada izlazite s Djevicom.

Javite nam šta mislite u komentarima i ne zaboravite podijeliti ovaj članak!

loading...

Petar Jovanović

Oglasi

Oglasi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.